Design af logo?Se vores eksempler nederst.

Hvorfor?

Et logo er oftest det første skridt på vej mod en ny virksomhed. Det er derfor virksomheden hjerte, og kan være med til at skabe vejen for fremtidig kommunikation. Det er derfor vigtigt, at du får et logo, der bare spiller 100 %. Det kan vores grafiske designer hjælpe dig med. Vi har nemlig udviklet mere end 20 forskellige logoer gennem tiden til kunder, der alle har været tilfredse med resultatet.

Nedenfor kan du se nogle eksempler på de kunder, vi har hjulpet med at lave design af logo. Der er ligeledes en række udtalelser, så du ikke bare har vores ord, men også kundernes ord for, hvordan designprocessen har været. Og apropos designproces, så har vi også skitseret en rejse på, hvordan denne proces er, så du føler dig tryg ved det.


Hvordan kan et design af logo løfte din virksomhed?

Professionelle virksomheder har professionelle logoet
Skaber identitet
Genkendelighed (afhænger selvfølgelig af branding og markedsføring)
Fællesskabsfølelse hos medarbejdere

Firmalogo design.


Vi designer et nyt logo til dit firma ud fra en tæt dialog med dig, en gennemgang af jeres produkter og ønske om udtryk. Sammen lægger vi en plan for, hvordan jeres firmalogo design kunne se ud. Derefter overgår opgaven til den grafiker, der skal lave selve designet. Her kommer vi gerne med et udkast til 2-3 forskellige veje at gå alt efter budget. Hvis I har et ønske om flere udkast til at starte med, så laver vi selvfølgelig også det.

Indledende dialog

Vi starter med at have en god dialog om design af jeres nye logo. Her hører vi om virksomheden, dens formål og ydelser. Ud fra dette danner vi os nogle ideer til, hvordan logodesignet kunne se ud. Dialogen fortsætter, hvor vi hører om det udtryk, I gerne vil give jeres kunder og samarbejdspartnere, når de ser logoet.

Designet udarbejdes

Vi kommer med 2-3 designforslag til jer, så I har noget at snakke ud fra. Herefter tager I disse tilbage til forretningen, og kommer med feedback til arbejdet. Ud fra dette bliver der valgt 1 logo, som der arbejdes videre med. Nogle gange ønsker kunden også at kombinere elementer fra 2 logoer til 1, hvilket selvfølgelig også kan lade sig gøre.

Se nogle gode eksempler på logoer,der er designet af vores grafiker hos Lost in Space.


Få lavet et hos os, og vær sikker på at gå derfra som en glad kunde. Nedenfor kan du se nogle eksempler på design af logo, samt udtalelser fra nogle af vores kunder.

Kundeudtalelser.


“5 stjerner! Jeg har fået hjælp til et logo og er yderst tilfreds. Tak for hjælpen! :-)”
– Sarah Josefine Larsen, Salonbilen

“Mega kreative og professionelle. Fik et virkelig kreativt logo. Godt gennemtænkt til mindste detalje.”
– Regine Liljengren, PN Service

“Du skal vide at dit logo har gjort mig meget stolt af min virksomhed. Så tusind tak for hjælpen”
– Tine Normann Petersen, Fødnaturligt.dk

Bestil et nyt logo i dag!

Udfyld formularen nedenfor. Så kan vi tage en dialog omdit nye logo

Et logo er virksomhedens hjerte - så det skal bare spille.