Facebook Ads Bureau?Få kunder via verdens største netværk.

Hvorfor?

Facebook er verdens største sociale netværk. Det har de været længe, og det vil de formentlig også være et godt stykke tid ud i fremtiden. På Facebook kan du køre annoncering mod en lang række målgrupper. Her kan du blandt andet målrette interesser, geografi, parforholdsstatus og meget mere. Dette giver unikke muligheder for at finde frem til dine kunder.

Brug også retargeting til at ramme kunder, der allerede har været forbi din hjemmeside. Google har retargeting, men det har Facebook og LinkedIn også. Her bliver der placeret en cookie på dine besøgendes hjemmeside, og så kan du efterfølgende markedsføre dig overfor dem på f.eks. Facebook. Dette gør du via Facebook Ads, og er en af de mest effektive former for markedsføring i dag.


Hvad får du ud af at bruge Facebook Ads?

Salg til specifikke målgrupper
Mulighed for retargeting
Skabe loyalitet ved at få flere followers
Gøre brug af en billig annonceringsform

Alt er målbart.


Når vi som bureau arbejder med Facebook Ads, så er alt målbart. Du ved derfor 100 %, hvad du får for dine annoncekroner. Dette er et stort plus. Vi sørger for at hjælpe dig med den rette tracking, så du kan se effekten af de annoncekroner, du bruger på Facebook. Uden denne tracking kan vi jo heller ikke vise vores værd.

Skab loyalitet

Der er 2 forskellige måder at gå til Facebook Ads på. Den ene handler om at bygge loyalitet i form af en Facebook-side med mange fans på. Den anden er det direkte salg, hvor du får leads til din forretning.

Gør sælgerne glade

Når du arbejder med salgsfremmende annoncer, så er målet at skaffe leads, som jeres sælgere kan ringe ud på. Dette kan gøres i form af strategiske annoncer, hvor vi opsamler kontaktinfo på potentielle kunder.

Eksempler på kunder,hvor vi har hjulpet med Facebook Ads.


Vi har hjulpet forskellige kunder med at opsætte eller optimere deres Facebook annoncering. Nedenfor kan du få et lille indblik i, hvem vi har hjulpet og hvordan det er gået.

Hjemmesiden er en samling af kurser i hele landet. Her er fokus på at skaffe nye kursister via annoncering på Facebook. Der er ligeledes lavet kampagner for at få nye kursusudbydere til at tilmelde sig oversigten.


NYE KURSISTER VIA FACEBOOK ADS

Vi har skaffet mere end 100 kursister til de udbydere, der ligger på siden. Dette er blandt andet gjort via Facebook Ads, hvor vi har kørt retargeting til de brugere, der har besøgt specifikke kurser.