Google Ads.Få flere salg gennem Google.

Hvorfor?

Google er klart verdens største søgemaskine. Flere hundredetusinde danskere benytter den dagligt. Der er derfor også god mulighed for at lave online salg gennem deres betalte reklamer, som hedder Google Ads.

Vi hjælper dig i gang eller optimerer allerede igangværende kampagner.

Der kan være mange penge at spare ved at bruge en freelancer eller Google Ads bureau. Vi har nemlig mange års erfaringer, og kender til de rette budstrategier. Samtidig kan vi finde frem til de rette ord via strategiske søgeordsanalyser, der samtidig stemmer overens med jeres forretningsplan og produkter.


Hvad får du ud af at bruge penge på Google Ads?

Få online salg
Vær tilstede hvor kunderne er
Stjæl trafik fra konkurrenterne
Brug annoncepengene klogt

Få flere salg med Google Ads.


Folk derude søger på dit produkt – tro det eller ej. Der er derfor i øjeblikket nogle af dine konkurrenter, der får den værdifulde trafik, som du burde få. Vi hjælper dig med at opsætte Google Ads, så du kan få skaffet salg via denne online kanal. Google Ads er en af de bedst konverterende kanaler i digital marketing i dag.

Opsætning

Vi sørger for at sætte alle dine kampagner op på Google. Vi starter med at lave en søgeordsanalyse, så vi ved, hvad folk søger på. Derefter sammensætter vi de rette annoncer til de valgte søgeord.

Løbende optimeringer

Efter vi har sat jeres kampagner op, så laver vi løbende optimeringer. Dette er vigtigt, så I hele tiden betaler den rette pris. Samtidig hjælper vi med at finde nye ord løbende, som jeres konkurrenter måske ikke havde fundet.

Eksempler på virksomheder, hvor Lost in Spacehar hjulpet med Google Ads.


Vi har håndteret Google Ads for en lang række kunder. Nedenfor kan du nærstudere nogle af disse kunder, og hvordan de har set vores arbejde.

kundeudtalelse google ads

Vi har hjulpet RealMæglerne - Regine Liljengren ApS med Google Ads siden lancering af ny mæglerforretning i Nærum. Fokus er på at fange potentielle sælgere af villaer, samt at øge kendskabet til RealMæglerne i nærområdet.


Hvad siger kunden?

Det er altid hårdt at starte ny ejendomsmæglerbutik i et konkurrencepræget område. Med hjælp fra Jeff og Lost in Space har vi formået at have et fantastisk første år. Vi har både fået hjælp til Google Ads og SEO, og det har hjulpet til at skabe et navn for os selv i nærområdet.

- Regine Liljengren, RealMæglerne

malerholdet google ads udtalelse

Maler-holdet er overraskende nok et malerfirma. Vi har hjulpet dem gennem flere år med at være synlige på malersøgninger på Google. Dette har vi gjort via annoncering for et begrænset budget, der dog stadig har givet god trafik til hjemmesiden.


Hvad siger kunden?

Jeff fra Lost in Space har hjulpet os med synlighed på Google via Google Ads og SEO. Vi har haft et godt samarbejde gennem flere år nu.

- Martin Jespersen, Maler-Holdet

google ads bureau ordmageriet udtalelse

Ordmageriet udbyder tekstforfatning og kreativ tekstudvikling. Vi afholdte en 1-til-1 oplæring af ejeren fra Ordmageriet Malene Mouritzen, så hun selv kunne håndtere sin annoncering på Google fremover.


Hvad siger kunden?

Rigtig fint samarbejde! Jeff var hurtig til at svare, og efter 3 timers vejledning følte jeg mig meget bedre klædt på til at arbejde med mine Adwords kampagner og med Google Analytics.

- Malene Mouritzen, Ordmageriet