BLIV KLOGERE

Kursus isociale medier


De sociale medier udvikler sig hele tiden. Det er derfor vigtigt at være med på beatet og lære om de mange muligheder. De sociale medier giver dig mulighed for at skabe loyalitet og salg via disse online kanaler.

PRIS: 1.995 kr.
Bestil kursus
kursus i sociale medier
Jeff Blaavand Lost in Space
UNDERVISER

Jeff Blaavand


Jeff har arbejdet med sociale medier siden 2011, hvor han startede som ansvarlig for Trendsales' sociale medier. Allerede dengang blev Facebook-siden bygget op med mere end 25.000 fans. Efterfølgende har Jeff blandt andet været hos Just-Eat og Danske Bank. Han har også drevet siden Socialemedier.dk, hvor man kan læse om nyheder inden for emnet.

AGENDA

Det lærer du på kurset


Dette kursus giver dig en basal viden i, hvordan du arbejder med de sociale medier.
Vi tilpasser kurset efter kursisternes behov og niveau. Vi vil komme omkring:

- Valg af socialt medie til din virksomhed
- Sådan lægger du en strategi på de sociale medier
- Annoncering på de sociale medier
- Content - hvad er det?

Varighed


4 timer med en indlagt pause på 15 min.

Placering


Vi afholder både kursus i København og Aarhus.

Dato


Dato fastsættes efter behov. Tag kontakt til os i dag.

Udtalelser

Det siger tidligere kursister!


"Vi fik et godt indblik i de forskellige medier, deres målgrupper, gode råd til at komme i gang samt evt. faldgruber. Der blev også mulighed for en god drøftelse og erfaringsudveksling blandt kursets deltagere. Vi føler os nu bedre klædt på til også at have sociale medier som en del af vores værktøjskasse i vores fremtidige forebyggelsesarbejde."


- Christina Fischer, Kolding Kommune

"Jeff fra Lost in Space er en velforberedt, velorienteret og god formidler omkring strategi for brug af sociale medier og de enkelte sociale mediers styrker og svagheder"


- Vibeke Wern, Lektor på Københavns Universitet

"For os som beredskabsmyndighed, er det vigtigt at vi når bredt ud til befolkningen med vores budskaber. Vores workshop med Jeff fra Lost in Space gav et godt overblik over mulighederne for at anvende sociale medier og for os alternative kommunikationsformer"


- Tim Ole Simonsen, Indsatsleder hos Frederiksberg Brandvæsen

"Kontaktudvalget i DR havde besøg af Jeff fra Lost in Space, da vi afviklede Årsmøde på Konventum i Helsingør. Gennemsnitsalderen blandt Årsmødedeltageren gav et udgangspunkt hvor at brugen af og kendskabet til sociale medier var forholdsvis begrænset. Derfor var det også meget spændende at få besøg af Lost in Space, der som et andet omvandrende leksikon kunne fortælle om de (rigtig) mange forskellige medier, og dere mulige anvendelse. De har en god evne til at få aktiveret en forsamling, vi havde ca. 1,5 time hvor vi blev klogere samtidig med at der blev grinet rigtigt meget. Jeg kan kun anbefale at andre der ønsker at bliver klogere på sociale medier, aftaler et oplæg med Jeff."


- Stig Paulsen, Formand for Kontaktudvalget hos Danmarks Radio