LinkedIn Ads bureau?Skaf kunder via det professionelle netværk.

Hvorfor?

LinkedIn er danskernes foretrukne professionelle netværk. Med over 1 million danskere, så er der rig mulighed for at få den rette eksponering her. Du kan arbejde strategisk med de målgrupper, der er tilgængelige på dette medie. Og annoncering kan hjælpe dig med at ramme dem.

Kontakt os i dag

LinkedIn er et af de dyre sociale medier at annoncere på. Men det har også nogle unikke muligheder. Først og fremmest, så kan du se dine potentielle kunders erhvervsstatus, deres arbejdsplads og andet erhvervsrelevant. Dette giver mulighed for at annoncere f.eks. mode en finansdirektør hos TDC. En unik mulighed.


Hvad er fordelene ved LinkedIn Ads?

Du kan ramme B2B-kunder bedre
Mulighed for at køre retargeting
Ram specifikke personer i specifikke stillinger
LinkedIn er et socialt netværk i vækst

Målret dig erhvervslivet.


Vores primære forslag til LinkedIn annoncering er at målrette dig erhvervslivet, og er dermed god, hvis du arbejder med salg via B2B. Du kan nemlig målrette dig både brancher, stillinger og specifikke virksomheder i din annoncering.

Salg til B2B

LinkedIn er et netværk, der primært målretter sig salg til B2B. Det er derfor et godt udgangspunkt at tage. Her kan du ramme større danske virksomheder, samt medarbejdere i specifikke stillinger hos dem. Dog skal det siges, at mediet bliver mere og mere B2C fokuseret også, hvorfor det er vigtigt at holde øje med mulighederne her.

Dyrt men effektivt

LinkedIn Ads er nogle af de dyreste inden for social medie-annoncering. Det er LinkedIn selv, der sætter priserne for deres annoncering. Dog kan man ved hjælp af optimering af annoncerne opnå bedre priser. Det er dog meget vigtigt at vide, når man indgår et samarbejde med et bureau, der arbejder med LinkedIn annoncering, at priserne ofte ligger 5x højere end f.eks. Facebook annoncering. Men hvis du f.eks. sælger en større B2B ydelse til flere millioner, så er de 1.000 kroner fra eller til måske ikke problemet.

Hvorfor vælge et bureautil at lave LinkedIn annoncering?


Vi har arbejdet med LinkedIn annoncering siden det kom til Danmark. Vi har derfor 100 % styr på funktionalitet, opsætning og hvordan du får mest ud af dine annoncekroner. Vi hjælper dig med at opsætte dine kampagner, så de er profitable fra start af. Det vigtigste for os, er at sende relevant trafik til din hjemmeside, der i sidste ende gerne skal ende i et salg. Vi kender ligeledes til de målgrupper, der kan målrettes på LinkedIn, så vi hurtigt kan sammensætte den rette kampagne.