Ny hjemmeside?Lad os hjælpe dig.

Hvorfor?

Hjemmesiden er ofte virksomhedens hjerte. Det er herfra alt udkommer, og oftest en af de vigtigste kanaler til online salg. Vi hjælper med at opsætte nye hjemmesider til virksomheder i Danmark. Dette gør vi via systemet WordPress, som er verdens største system til at lave hjemmesider med.

Vi arbejder i tæt dialog med kunden. Dette er vigtigt for os, da kunden kender forretningen bedst. Vi bidrager med overtruffen digital viden, samt et unikt grafisk øje. Denne kombination giver os mulighed for at bygge hjemmesider, der bare spiller.


Hvad bidrager en hjemmeside med?

Virksomheden fremstår professionel
Online salg
Bedre profil for jobsøgende
Bedre placeringer på Google

En komplet løsning.


Vi leverer en komplet løsning, som du kan arbejde videre med. Din hjemmeside skal være hjertet i din virksomhed, hvorfra online salg skal udspringe. Vi bygger hjemmesiden og giver dig den nødvendige oplæring, så du selv kan styre hjemmesiden i hverdagen.

WordPress bygger op omkring mange tusinde temaer og plugins, hvilket giver muligheden for løbende at udvikle hjemmesiden.

100 % mobiloptimeret

Vores hjemmesider er altid 100 % optimeret til både desktop, mobil og tablet. Over halvdelen af alle besøgende kommer i dag fra mobile enheder, hvorfor det bare skal spille, når vi snakker responsive hjemmesider.

Let at redigere

Det skal være let at redigere. Det er vores hovedfokus, når vi udvikler hjemmesider. Vores kunder skal nemt kunne overtage driften, så det giver størst mulig værdi for dem.

Eksempler på hjemmesider,der er lavet af Lost in Space.


Her er et udvalg at virksomheder, der har fået ny hjemmeside lavet af Lost in Space. Vi har lavet WordPress-sider til virksomheder fra forskellige brancher og i forskellige størrelser. Klik dig ind for at se nærmere på hver side.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress, og er bygget til at sælge pakker med placeringer i oversigten. Der er ligeledes en større kortfunktion, hvor man kan søge frem til de rette kurser via kategorier, filtre og tags.


FOKUS PÅ OVERBLIKKET

Det primære formål med hjemmesiden, er at give et godt overblik over kurser i Danmark. Enkeltheden og brugervenligheden skal derfor være i orden.

På Allears.dk finder du en klassisk hjemmeside til en virksomhed. De store sliders på forsiden skaber inspiration og guider dig videre til rette underside. Virksomheder tilbyder konsulentydelser.


LET AT REDIGERE

Det var vigtigt for All Ears at kunne redigere i hjemmesiden let. Vi har derfor opsat den i WordPress, som vi mener er verdens lettest CMS (content management system).

Naar.dk er Nørre Aaby Realskoles nye hjemmeside. De havde et ønske om et opdateret design, ny funktionalitet og mere brugervenlig hjemmeside. Samtidig skulle der vare fokus på både forældre og elever.


LINKS TIL FORÆLDREINTRA

Det var vigtigt at både forældre, elever og lærere hurtigt kunne tilgå diverse intranet. Disse har derfor fået en fremtrædende plads med ikoner, som giver et hurtigt overblik.

En stilren, lækker og klassisk boligblog. Hjemmesiden er lavet i WordPress, så bloggeren nemt kan lægge blogindlæg på. Samtidig er der brugt et tema, der skaber simpelthed i looket, hvilket var bloggerens ønske.


SEO VENLIG

Det vigtigste for bloggeren var udtrykket og designet. Vi bidragede derfor med god viden i forhold til, hvordan der også kan arbejdes med SEO på blogindlæggene. Dette har resulteret i god trafik fra Google allerede.