SEO!Bedre Google-placeringer.

Hvorfor?

Vi har arbejdet med SEO siden 2012, hvor vi gik i luften med, hvad der i dag er Lost in Space. Siden da har søgemaskineoptimering udviklet sig på mange fronter, men det basale er stadig det samme:

“Det handler om at være fornuftig, og give Google de bedste forudsætninger for at placere din hjemmeside højt.”

Googles primære formål, er at vise det bedste resultat til deres besøgende. Dette er vigtigt at skrive sig bag øret, når man arbejder med SEO. Man kan gode snyde søgemaskinerne på den korte bane, men det vil ramme hårdt på den lange og man kan risikere at miste alle placeringerne igen. Det er derfor vigtigt at lave god og stabil SEO-arbejde, så man får troværdige placeringer på Google over en lang periode.


Hvad får du ud af at investere i SEO?

Langsigtet trafik via Google
Online salg
Stjæl omsætning fra konkurrenterne
En hjemmeside, der både er god for Google og de besøgende

SEO er hårdt arbejde.


Selvom vi selvfølgelig skal sige det (for ja, så tjener vi flere penge), så kræver SEO rigtigt hårdt arbejde. Men det er altså sandt. For du kommer ikke op på Google med mindre du lægger en god SEO-strategi. Og efter strategien er lagt, så skal der arbejdes for placeringerne.

Google blev nemlig ikke bygget på 1 dag, og det gjorde dine konkurrenters SEO-placeringer heller ikke.

Gratis SEO-tjek

Få lavet et gratis SEO-tjek hos Lost in Space. Vi gennemgår din hjemmeside rent teknisk for at se, om Google kan finde de rette sider, hastigheden er i orden og mange flere ting. Skriv til os på jb@jeffblaavand.dk og bed om dit gratis SEO-tjek.

Let at redigere

Det skal være let at redigere. Det er vores hovedfokus, når vi udvikler hjemmesider. Vores kunder skal nemt kunne overtage driften, så det giver størst mulig værdi for dem.

Eksempler på kunder,hvor vi har hjulpet med SEO.


Tag et kig på nedenstående kunder, som vi har hjulpet med SEO. Klik dig ind på hver case for at læse mere og se nøgletal.