Hjælp til sociale medier?Content, annoncering og meget mere.

Hvorfor?

Man behøver næsten ikke at forklare, hvorfor de sociale medier er vigtige at være til stede på. Men det kan siges meget kort: “Man skal være på de sociale medier, fordi dine kunder er der“. Og det er sådan set ligemeget, om du har en B2C- eller B2B-virksomhed. For brugerne er der, og de er klar til at blive ramt af din markedsføring.

Først og fremmest, så kigger vi på, hvilke sociale medier, der er de vigtigste for din virksomhed at være til stede på. Det er ikke nødvendigvis Facebook (som er verdens største medie), men vi kigger nøje på jeres kundeprofil og målgruppe for at identificere, hvilket medie, der er bedst for jer.


Hvad får du ud af at have en god tilstedeværelse på de sociale medier?

Online salg
Skabe loyalitet
Få gratis besøgende
Brug retargeting på de sociale medier

En komplet løsning.


Vi leverer en komplet løsning, som du kan arbejde videre med. Din hjemmeside skal være hjertet i din virksomhed, hvorfra online salg skal udspringe. Vi bygger hjemmesiden og giver dig den nødvendige oplæring, så du selv kan styre hjemmesiden i hverdagen.

WordPress bygger op omkring mange tusinde temaer og plugins, hvilket giver muligheden for løbende at udvikle hjemmesiden.

Content marketing

Content marketing indebærer udvikling af indhold til både web og de sociale medier. Her snakker vi blandt andet blogindlæg, videoer og konkurrencer til de sociale medier. Vi hjælper med at idéudvikle og producere jeres indhold. Dette er med til at bygge en god tilstedeværelse på de sociale medier.

Annoncering

Både LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter arbejder strategisk med annoncering. Det kan vi også hjælpe dig med. Vi udarbejder grafikken til kampagnerne, opsætter annoncerne og styrer din konto efterfølgende. Læs mere om f.eks.:


Nedenfor kan du se nogle cases,der er lavet af Lost in Space.


Nedenfor kan du se nogle af de kunder, som vi har hjulpet hos Lost in Space. Klik dig ind på kundenavnet for at dykke ned i casen.