UX-gennemgang?Vi skaber den bedste brugerrejse.

Hvorfor?

Forbrugerne bliver mere og mere utålmodige, når de bevæger sig rundt på nettet. Det er derfor vigtigt at fange brugerne inden for de første sekunder, hvor de lander på jeres hjemmeside. Ved at fokusere på UX (User Experience), så kan du skabe øget konverteringer og glade kunder.

Ved en UX-gennemgang laver vi en grundig analyse af din nuværende hjemmeside eller dit kommende projekt. Vi sørger for at laver brugertest, så brugeroplevelsen og kunderejsen er helt i top. Det kan f.eks. være, hvis du lancerer et nyt produkt eller bare gerne vil have flere konverteringer på din hjemmeside.


Mere end bare at rykke et par knapper - UX design handler om brugerrejser og adfærd!

ux design

Fokus på konverteringer.


Når man kigger på virksomheders hjemmesider, så er det primære formål ofte at skabe konverteringer. Ved at bruge det rette UX design, så kan vi lede de besøgende i den retning, som vi gerne vil.

UX er dermed med til at skabe en digital kunderejse, som i sidste ende gerne skulle lede til et lead. Vores fokus er derfor at skabe de konverteringer, som I mangler på hjemmesiden.

Er UX god på alle platforme?

Over halvdelen af alle besøgende kommer enten fra mobiltelefoner eller tablets i dag. Det er derfor vigtigt ikke blot at kigge på UX fra computeren. Vi tager et kig på brugeroplevelsen på tværs af alle platforme, og kommer med strategiske forslag til optimering af jeres UX.

Brugerne er lynhurtige i dag.

De besøgende på hjemmesider har ingen tålmodighed i dag. Hvis de oplever en hjemmeside eller produkt med dårligt design og funktionalitet, så er de videre. Det er derfor vigtigt at fange brugerne inden for de første sekunder på hjemmesiden. Du skal derfor tænke på lynet, når du designer og tænker UX til din hjemmeside.

Kundeudtalelser.


Super godt stykke arbejde og hurtig til at svare
– Sarah Josefine Larsen, Salonbilen

Kun godt at sige om samarbejdet.
– Nicolas Z., A-better-traffic.com

Superflot website som jeg er meget begejstret for
– Peter Grønbæk, Allears.dk

Kontakt

Lad os hjælpe med at optimere jeres kunders digitale brugerrejse.

Vi tales!